KTC Zegveld als ontmoetingsplaats voor kennisdeling en innovatie!

De innovatieve omgeving, prima faciliteiten en de beschikking over mensen die de nieuwste kennis op een aantrekkelijke wijze kunnen overbrengen, maken KTC Zegveld tot een uitermate geschikte trainingslocatie. Voor scholieren en studenten vanuit het agrarisch onderwijs, maar zeker ook als opleidings- en bijscholingsplaats voor melkveehouders, adviseurs, controleurs of ambtenaren. Samen met het agrarisch onderwijs en trainingsbureaus is KTC Zegveld een belangrijke plaats voor praktijkgerichte trainingen en een inspiratieplek voor vernieuwing. Met de gecreëerde slaapgelegenheid is KTC Zegveld zeer geschikt als locatie voor meerdaagse trainingen en cursussen.

Innovatiedagen en Vakdagen

Onze locatie is een ontmoetingsplaats voor kennisdeling en innovatie. Wij willen graag de nieuwste (veenweiden) vakkennis met u delen middels onze Vakdagen, daarbij willen we u ondersteunen om deze vakkennis in de dagelijkse bedrijfsvoering toe te kunnen passen. Wilt u geïnspireerd raken door de nieuwste innovaties op uw vakgebied; kom dan naar onze Innovatiedagen.
KTC Zegveld organiseert in samenwerking met PPP-Agro Advies en het Veenweiden Innovatiecentrum regelmatig Innovatiedagen en (Veenweiden) Vakdagen. Wilt u op de hoogte blijven van deze dagen: meldt u dan hier aan voor de nieuwsbrief van PPP-Agro Advies.

Faciliteiten

Op zoek naar een inspirerende locatie? Wilt u inspiratie op doen door een interactieve excursie, in alle rust vergaderen, of nieuwe vakkennis op doen?
Op onze locatie kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten voor workshops, vergaderingen, excursies en andere evenementen.

Er zijn drie verschillende vergaderruimtes: een kleine vergaderruimte voor maximaal 8 personen, een middelgrote vergaderzaal voor maximaal 25 personen en een grote congreszaal voor maximaal 100 personen. In dit overzicht zijn diverse opties voor opstelling van de zaal te vinden, in overleg zijn ook andere opstellingen mogelijk.

Technische zaken zoals beamers, geluidsinstallaties en flipovers zijn allemaal standaard aanwezig en ook de catering kan worden verzorgd.

 • Veldzichtzaal
  tot 80 personen, Euro 80,- per dagdeel.
  80-100 personen, Euro 185,- per dagdeel.
 • Broekpolderzaal
  maximaal 25 personen, Euro 80,- per dagdeel.
 • Tienhovenzaal
  maximaal 8 personen, Euro 50,- per dagdeel.

Heeft u vragen of wilt u een zaal reserveren, dan kunt u mailen naar pauline@ktczegveld.nl

Eventueel te reserveren hulpmiddelen

 • Beamer, laptop en Flip-over inbegrepen bij zaalhuur.
 • Geluidsinstallatie met vaste microfoon, draadloze microfoon en headset beschikbaar, informeer naar de mogelijkheden.